За мен най-важното е, че успях да опиша любовта на Стефан

...
За мен най-важното е, че успях да опиша любовта на Стефан
Коментари Харесай

Биографът на Стефан Данаилов: Отиде си щастлив

За мен най-важното е, че съумях да опиша любовта на Стефан Данаилов към живота. Аз не познавам различен човек, който по този начин да обичаше живота. Той ми завеща архива си. Това е една огромна отговорност. Аз давам обещание да допълня книгата, като това ще стане следващата година за рождения ден на професора. Това сподели в предаването " Още от деня " журналистът Георги Тошев, който написа биографията на огромния български актьор Стефан Данаилов - " Романът на моя живот ", съобщи вести.бг.

Припомняме, през днешния ден хиляди пристигнаха в Народния спектакъл " Иван Вазов ", с цел да си вземат последно довиждане с Ламбо. " Аз бях позволен до живота на Стефан Данаилов в последните 5 години, които бяха доста деликатни. Тогава той имаше доста повече време да си спомня. За мен той си отиде благополучен. Едни от последните му думи бяха: " Момче, постоянно ще има кой да те смачка, само че тези, които ще ти подадат ръка, са доста повече ". Усмивката не слизаше от лицето му. Днес видях шест генерации българи, които го изпратиха. Едва ли има толкоз доста българи, най-вероятно се броят на пръстите ми на едната ръка, които да оставят такава диря. За мен най-важното му качество беше извънредно честните му връзки с всички. Неговата спонтанност също беше характерно качество. Със сигурност е допускал неточности. Всички мсе неверни, само че не всички сме почтени. Него го ядосваше несправедливостта. Това е човек, който до последно се вълнуваше от всичко. Животът преминаваше през него. Той искаше да бъде запомнем като артистът Ламбо. Стефан Данаилов е една ера. Аз не обичам да съпоставям и да звуча патетично, само че той е човек, който оставя диря. Тепърва ще разберем неговата диря ", сподели още Георги Тошев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР